11/09/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 30.9 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 25 דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
סוחטים לקערה מיץ מלימון שלם, חצי כפית מלח גס ויוצקים לקערה 4 כוסות מי ברז. מכניסים את הדגים לקערה ומשרים 10 דקות. אחרי 10 דקות מסננים את הנוזלים ומניחים את הדגים בצד.
במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים חצי כוס שמן.
בינתיים בצלחת שטוחה מפזרים 3/4 כוס קמח ומניחים בצד. בקערה קטנה טורפים 2 ביצים עם חצי כפית מלח ומניחים בצד.
כשהשמן חם, מקמחים את הדגים משני הצדדים, טובלים בביצים הטרופות ומעבירים למחבת. מטגנים כדקה וחצי מכל צד / עד שהדגים זהובים ומעבירים לצלחת הגשה.
קוצצים עלים מ – 3 גבעולי פטרוזיליה ומפזרים מעל הדגים. מפזרים מעל הדגים 2 כפות שקדים מולבנים פרוסים ומגישים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.