מה לעשות? לא כולנו נולדנו בשלנים או אופים מדופלמים ואת רובנו הכנת עוגות גבינה בכלל לא מעניינת. מה הבעיה לשלם 100 שקלים ולקנות איזו עוגה טובה? כזאת שמייצרים אותה בפס ייצור המוני והיא מחכה רק לכם כבר חודשיים במקפיא? מהממת, צחורה ועשירה בצבע מאכל לבן, טעימה, רכה עם נגיעות קלות של חומר משמר, ממש תאווה לחיך. אולי קצת הגזמתי ואולי לא אבל אין ספק שהעוגות היחידות בהן יש ביטחון לגבי איכות המרכיבים, אלו העוגות שמכינים בבית. הפעם אני ממליצה על מתכוני עוגות שכל אחד יכול להכין, גם אם יש לכם שתי ידיים שמאליות העוגות הללו יצאו אש! יאללה, תפתיעו.
למתכון לעוגת גבינה של בית מלון לחצו כאן
עוגת גבינה ניו יורק
למתכון לעוגת גבינה ניו יורק לחצו כאן
למתכון עוגת גבינה בחושה עם תפוחים מקורמלים ודבש לחצו כאן
למתכון לעוגת גבינה חמה לחצו כאן
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.