חלבה דה נוביה פירושה חלבת הכלה והיא עשויה מסולת. עוד מעדן הורס מהמטבח הטורקי / בלקני. (לחלבה מסולת לא מעט גרסאות שחלקן יועלו כאן בקרוב). שימו לב לפשטות של המרכיבים, 10 דקות הכנה ויש לכם מעדן סולת משגע. את המתכון המקורי מצאתי באתר טורקי, הוא תורגם, ביצעתי בו שינויים קלים והרי הוא לפניכם. יצא ממש טעים..(הטעם שזכרתי מבית סבתא). קרדיט – http://enguzelyemektarifleri.com/irmik-helvasi-tarifi
24/04/2015 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 43.8 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- 10 דקות
- 14 מנות
- קלי קלות