כל כך טעימה וממש לא משנה איך תקראו לה ריבת קוקוס או ממרח קוקוס היא פשוט פצצה על מצה! מי בכלל שמע על ריבת קוקוס / ממרח קוקוס? כנראה שמעט מאד בשלנים. את המתכון הכל כך קל להכנה הזה קיבלתי מהבשלנית המקסימה אהובה והבה. אהובה סיפרה לי שאמה ברטה ז"ל היתה מכינה את הריבה הזו בחג הפסח והיא טעימה אש עם מצות. הריבה נהדרת כמילוי לעוגות שמרים, עוגות שוקולד והמרוקאים יכולים לאמץ אותה בכיף בערב המימונה. איך אני אוהבת מתכונים לא שגרתיים! אהובה יקירה, תודה רבה.
03/05/2016 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 13.5 א' צפיות
- 4 מרכיבים
- 15 דקות
- 30 ויותר מנות
- קלי קלות
- 2 תגובות