מתכון לספגטי בעשבי תיבול
19/05/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 10.1 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 11 דקות
- 5 מנות
- קל
מתכון לספגטי בעשבי תיבול
מכינים את הרוטב – מכניסים לקערה חצי כוס שמן זית, חצי חבילה עלי פטרוזיליה, חצי חבילה עלי בזיליקום, חצי פלפל ירוק חריף, כף שום כתוש ו – 3/4 כפית מלח. טוחנים את כל הרכיבים דק בעזרת בלנדר מוט. (אפשר גם במעבד מזון).
מבשלים את הספגטי ב – 3 ליטר מים וכפית מלח כ – 11 דקות. מנקזים את הנוזלים ומניחים בצד. (לא שוטפים את הספגטי במים).
מחממים במחבת את הצנוברים כדקה, מקפיצים אותם מעט בכדי שלא ישרפו ומניחים בצד.
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה, יצקים את הרוטב על הספגטי ומערבבים. מגרדים במגרדת גסה מעל הספגטי 100 גרם גבינת פטה כבשים או גבינת פרמזן. (אפשר גם יותר – כמה שאוהבים). מפזרים את הצנוברים הקלויים ומגישים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.