חברים, הפעם עוגת פרג רכה ועסיסית ב – 5 דקות של הבשלנית עדה כהן. עדה ממליצה על ציפוי קרמי פרווה הורס! אם בא לכם לצפות את העוגה אתם מוזמנים. מכניסים לקלחת 100 גרם מרגרינה, 100 גרם שוקולד מריר, חצי כוס מיץ תפוזים או מים, 2 כפות קקאו, 2 וחצי כפות סוכר, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם קרמי ומכבים להבה. כשהקרם מוכן מוסיפים 2 כפות שמן, מערבבים, יוצקים על העוגה ומפזרים מעל אגוזים גרוסים. עדה, תודה.
25/06/2015 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 16.6 א' צפיות
- 13 מרכיבים
- 40 דקות
- 15 מנות
- קל
- 2 תגובות