02/05/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 4.8 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 25 דקות
- 10 מנות
- קל
שוברים 100 גרם קוביות שוקולד ומכניסים לתוך קערה.
מוסיפים לקערה 1 שמנת מתוקה לקצפת ו – 150 גרם חמאה.
ממיסים במיקרו בפולסים קצרים, מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד.
מקציפים 3 ביצים ו – 3/4 כוס סוכר 4 דקות.
לאחר 4 דקות מוסיפים כוס וחצי קמח, סוכר וניל, כפית אבקת אפיה, כף קקאו ואת תערובת השוקולד.
מקציפים עד לקבלת בלילה חלקה.
ממלאים את השקעים ב- pop maker – כשהפופלך מוכנים מעבירים למגש.
ממיסים במיקרו בקערית קטנה 200 גרם שוקולד מריר עם 50 גרם חמאה בפולסים קצרים, מערבבים עד לקבלת מסה חלקה.
מכניסים כוס קוקוס לקערית קטנה (בגודל קערית שאוכלים בה קורנפלקס)
בעזרת כפית מכנסים כדור פופלך לשוקולד ומצפים מכל הכיוונים.
מעבירים את הכדור לקוקוס מנערים ומקפיצים בעדינות את הכדור שיהיה מצופה בקוקוס מכל הכיוונים – כך עם כל הכדורים, כל כדור בנפרד.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.