צלעות כבש ותפודים בתנור
12/10/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 43.1 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 120 דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
צלעות כבש ותפודים בתנור
מכניסים לתוך קערה כפית פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור, כפית כמון, כפית מלח, 2 כפות שמן ומערבבים.
מקלפים את התפודים ומכניסים לקערה.
מוסיפים 8 צלעות כבש ומעסים את התבלינים לתוך הצלעות ותפוחי האדמה עד שהתבלינים עוטפים אותם ומניחים בצד.
חותכים את חלקו העליון של ראש שום ומניחים בצד.
מכניסים את צלעות הכבש, ראש השום ותפוחי האדמה לטאג'ין.
אופים שעתיים בחום של 200 מעלות.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.