סלט כרוב סגול ופטריות.
21/02/2016 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 9.7 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- דקות
- 8 מנות
- קלי קלות
סלט כרוב סגול ופטריות.
חותכים בעזרת מנדולינה חצי כרוב סגול לרצועות דקות, שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים.
פורסים בצל סגול גדול לטבעות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים 3 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון, כפית מלח ומערבבים בעזרת הידיים! מועכים את הכרוב והבצל (כדי להוריד את הנפח של הכרוב), מערבבים 2 דקות ומניחים בצד.
מורידים חצי רגל לפטריות, פורסים דק (סלסלה מלאה – כ- 14) ומוסיפים לקערה, מערבבים בעדינות בעזרת כף ומגישים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.