27/10/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 3.3 א' צפיות
- 14 מרכיבים
- 210 דקות
- 6 מנות
- בינוני
חוצים בצל ופורסים לחצאי טבעות.
קוצצים את כל הפלפלים לקוביות בינוניות ומניחים בצד.
בסיר רחב (רצוי טפלון) על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות.
כשהשמן חם ומתחיל לעלות אדים מכניסים את הבצל לסיר ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
כשהבצל הופך לשקוף מוציאים אותו מהסיר ומניחים בצד.
מכניסים את קוביות הבשר לסיר בזו אחר זו וצורבים אותן מכל הכיוונים.
כשהבשר צרוב מכל הכיוונים מחזירים את הבצל לסיר, מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים, מערבבים ומנמיכים להבה.
מגרדים 3 עגבניות במגרדת גסה ומוסיפים לסיר.
מוסיפים 2 כפות אבקת מרק עוף, כפית מלח, חצי כפית כמון, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, 2 כפות רסק עגבניות, מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים שעתיים וחצי.
לאחר שעתיים וחצי מוסיפים את קוביות הפלפלים.
מבשלים שעה נוספת ומכבים להבה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.