11/09/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 4.9 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 150 דקות
- 5 מנות
- בינוני
רשימת מרכיבים
תהליך ההכנה
מערבבים בקערית חצי כפית מלח, 4 כפות דבש ו – 6 כפות רוטב ברבקיו ומניחים בצד.
שוטפים את חלקי העוף ומעבירים לקערה.
מקלפים את התפודים, חוצים אותם ל -2 ומוסיפים לקערה.
מסירים את הקליפה של הדלעת, חותכים את הדלעת לקוביות לא גדולות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה 2 כפות צימוקים שחורים.
יוצקים את הרוטב לקערה ומערבבים יחד את כל הרכיבים עם הידיים.
מכניסים את כל הרכיבים לשקית קוקי, אוטמים את השקית ומניחים אותה בתבנית.
מכניסים את התבנית לתנור בחום של 200 מעלות לשעה וחצי. לאחר שעה וחצי מחוררים את השקית, מרחיבים את החורים עם המזלג שיווצר פתח בינוני וצולים 20 דקות נוספות.
אישור מדיניות פרטיות
אני מאשר/ת את מדיניות הפרטיות ואת השימוש בקובצי Cookies כחלק מהשימוש באתר.