מתכון למאפינס אגסים ושוקולד לבן
01/10/2016 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 3.5 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 20 דקות
- 25 מנות
- קל
מתכון למאפינס אגסים ושוקולד לבן
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
ממיסים במיקרוגל 150 גרם חמאה ומניחים בצד.
מקלפים 4 אגסים בשלים, מגרדים במגרדת גסה ומניחים בצד.
מנפים לתוך קערה גדולה 2 כוסות + 1/3 כוס קמח תופח. מוסיפים קורט מלח, מערבבים ומניחים בצד.
מכניסים לתוך קערה 3 ביצים וחצי כוס סוכר לבן וטורפים עם מטרפה ידנית. מוסיפים 4 וחצי כפות גדושות יוגורט, כוס + 1/3 כוס חלב, 150 גרם חמאה מומסת וטורפים היטב. מוסיפים את המסה לקערה עם הקמח וטורפים חצי דקה / עד שמתקבלת מסה אחידה.
מוסיפים את האגסים המגורדים, 100 גרם שוקולד צ'יפס לבן, מערבבים ערבוב קצר ומעבירים ל – 25 עטרות למאפינס. אופים בין 20 ל – 25 דקות עד שרואים שהמאפינס יציבים למגע וזהובים בחלקם העליון.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.