מתכון לסלט קראנצ' חצילים
17/06/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 7.4 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- 25 דקות
- 6 מנות
- קל
צולים בגריל על גבי רשת / צולים על להבת הגז / צולים במנגל ביתי את החצילים.
כשהחצילים שרופים מכל הכיוונים ותוכנם רך מוציאים ומצננים.
מניחים את תוכן החצילים על גבי קרש חיתוך.
קוצצים בסכין רחבה את תוכן החצילים עד לקבלת עיסה ומעבירים לקערה.
קוצצים לקוביות הכי קטנות שאפשר חצי פלפל אדום ומוסיפים לקערה.
קוצצים לקוביות הכי קטנות שאפשר חצי פלפל צהוב ומוסיפים לקערה.
קוצצים לטבעות 2 בצלים ירוקים ומוסיפים לקערה. (משתמשים רק בחלק הירוק של הבצל)
מוסיפים מיץ מחצי לימון, כף שמן, חצי כפית מלח ומערבבים. (טועמים ומתקנים תיבול)
רצוי שהסלט ישהה במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.