תבשילים שמתבשלים לאט על הכיריים הם התבשילים הכי טעימים שיש, במיוחד שמוסיפים להם הרבה רוטב והם מוגשים עם לחם טרי. קבלו מתכון טעים של בשר בטטה ואפונה נימוחים שמתאים לערב שבת או לחג … אני השתמשתי בבשר מסוג אווזית שהוא נתח כמעט ללא שומן. אם אין בבית בשר מסוג אווזית או שאתם אוהבים את הבשר יותר שמנוני אתם יכולים להשתמש בצלי כתף, פילה מדומה או שריר.
31/01/2015 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 10.5 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 120 דקות
- 6 מנות
- בינוני