שעועית ירוקה בעשבי תיבול
08/06/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 6.8 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 30 דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
שעועית ירוקה בעשבי תיבול
מכניסים לקערת זכוכית 1/2 חבילה שעועית ירוקה מוקפאת, יוצקים על השעועית הירוקה מים רותחים לידי כיסוי ומניחים בצד כ – 3 דקות / עד שהשעועית מפשירה.
חוצים בצל ל – 2 ומכל חצי בצל חותכים חצאי טבעות דקות ומניחים בצד.
בסיר לא גדול על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל, מערבבים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
מסננים את הנוזלים מהשעועית, מוסיפים לסיר, מערבבים ומטגנים כ – 3 דקות.
קוצצים דק 2 גבעולי הסלרי עם העלים ומוסיפים לסיר.
קוצצים דק את עלי הכוסברה ומוסיפים לסיר.
מגרדים במגרדת גסה 2 עגבניות ומוסיפים לסיר. (ללא קליפה)
מוסיפים כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור, כף רסק עגבניות, 3/4 כוס מים רותחים ומערבבים. מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות. (מערבבים מידי פעם)
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.