14/09/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 36.4 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 220 דקות
- 3 מנות
- בינוני
בסיר רחב (רצוי טפלון) על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן כ – 2 דקות.
כשהשמן חם ומתחיל לעלות אדים מוסיפים לסיר 4 או 5 חתיכות בשר אסאדו ומטגנים 2 או 3 דקות מכל צד עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, 3 גרגרים פלפל אנגלי, מערבבים, מנמיכים להבה ומבשלים 3 שעות. (מערבבים מידי פעם)
אחרי 3 שעות מקלפים בטטה ותפוח אדמה, חותכים לקוביות בינוניות, מעבירים לקערה ומניחים בצד.
חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים לקערה.
חותכים את השומר ל 6 רצועות (מהחלק העליון כלפי מטה) ומוסיפים לקערה.
מכניסים לסיר את כל הירקות, מנערים את הסיר ומבשלים חצי שעה נוספת / עד שתפוחי האדמה רכים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.