כולם זוכים מהגיחות שלי לחו"ל. עזבו שפראג מהממת בסביבות דצמבר ובכלל. האמת שהייתי טסה לשם שוב מחר! התרבות, העיר הקסומה, האנשים האדיבים.. הכל שם מדהים! אהבתי את כל מה שראיתי. את פראג אני לא יכולה להביא לכם, אבל את הטעמים והניחוחות של מעדנים שנתקלתי בהם בדרך כן. אז מה הבאתי משם?
סלט זברה אסייתי על שם המסעדה האסייתית שאכלנו בה. לדעתי זו אחת המסעדות העממיות הטובות. המנות לא ממש מתוחכמות אבל היא נקייה, השירות אדיב וכל מה שטעמנו היה טעים מאד. פתחנו בסלט הזה, הסכמנו פה אחד שהוא טעים אש! באותו הרגע היה לי ברור שיש לי מתכון חדש לאתר.
בקור המקפיא של פראג תמצאו בדוכני הרחוב בכיכרות. מרק שעועית אדומה ותפוחי אדמה. הוא סמיך, עשיר וטיפל'ה חריף. צריך לאכול אותו מהר לפני שמתקרר…
תבשיל חיטה ופטריות משגע. את התוספת הזו הגישו לנו עם מנה עיקרית. אהבתי מאד את השילוב המפתיע של החיטה עם הפטריות והרי הוא לפניכם.
במופע במועדון האבירים זה מה שהגישו לנו לאחר מנת הפתיחה. מרק תפוחי אדמה ופטריות מהביל. היה לי כל כך טעים שברור שהייתי חייבת לעשות יבוא אישי גם למתכון הזה.
המון דוכני רחוב מוכרים שקדים מסוכרים. הם ממכרים ובקור המקפיא אפשר אותם לאכול בלי סוף. השקדים הללו כל כך טעימים, ישר חשבתי עליכם. גם אתם חייבים ליהנות מהנשנוש המופלא הזה.
לחיצה על התמונה מובילה למתכון. המתכונים כוללים סרטוני הדרכה קצרים. אני בטוחה שתיהנו לפחות כמוני משלל הטעמים המפתיעים הללו.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.