13/09/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 45.1 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 25 דקות
- 5 מנות
- קל
- 2 תגובות
מכינים תבשיל קישואים ואפונה – מכניסים 2 כוסות אפונה מוקפאת לקערת זכוכית ושופכים לקערה מים רותחים לידי כיסוי.
שוטפים, מקלפים, וחותכים לקוביות לא גדולות את הקישואים ( קצת יותר גדולות מגודלה של אפונה)
בסיר לא גדול על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את קוביות הקישואים ומערבבים. מטגנים תוך כדי ניעור הסיר מידי פעם כ – 5 דקות.
לאחר 5 דקות מסננים את האפונה מהנוזלים, מוסיפים לסיר ומערבבים.
קוצצים דק עלים מ – 5 גבעולי סלרי, מוסיפים לסיר ומערבבים. מוסיפים כוס מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מוסיפים כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, כף אבקת מרק עוף, מערבבים, סוגרים מכסה, מבשלים 20 דקות ומכבים להבה.
שלום עז,
1. האם אפשר לטגן בצל לפני הוספת הקישואים?
2. האם ניתן להוסיף פטריות?
תודה רבה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.