מרכיבים – חצי קילו בשר צלעות טחון פעם אחת, 2 בצלים גדולים, כף בהרט (של קובות), 1/4 כפית פלפל אנגלי טחון, 3 כפות שמן, כפית מלח, 15 מצות, 3 כפות צנוברים (אם אין ניתן לוותר), חצי כוס שמן לטיגון
הוראות הכנה
מרכיבים – 8 מצות, 4 ביצים, 100 גרם שמנת חמוצה, 100 גרם גבינת פרמז'ן, 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (אם אין ניתן להשתמש בגבינה צהובה), חצי קוביה גבינה בולגרית, 3/4 כפית מלח, 3/4 כפית פלפל שחור, 3/4 כוס מים, כוס ורבע שמן לטיגון עמוק,
הוראות הכנה
המרכיבים למעטפת – חצי קילו קמח מצה, 5 ביצים, 4 כפות שמן, חצי כפית בהרת, כפית וחצי מלח רבע כפית פפריקה מתוקה בשמן, 600 מיליליטר מים רותחים (2 כוסות וחצי), המרכיבים למלית: חצי קילו בשר צלעות טחון, 4 כפות צנוברים, 2 בצלים, כף גדושה בהרט לקובות, רבע כפית פלפל אנגלי, כפית שטוחה מלח, כוס שמן (לטיגון הקובות)
הוראות הכנה
מרכיבים: חצי חבילה שעועית ירוקה מוקפאת (כ – 400 גרם ואפשר קצת יותר), 2 סלסלות פטריות שמפיניון, חצי כוס אגוזי קשיו קלויים, 1 בצל גדול, 2 כפות שמן, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות רוטב סויה, רבע כפית מלח,
הוראות הכנה
מרכיבים – 3 גבעולי פראסה גדולים (רק החלק הלבן), 1/2 קילו בשר צלעות טחון, רבע חבילה פטרוזיליה, רבע חבילה שמיר, בצל גדול מגורד, חצי כוס קמח מצה, 2 ביצים, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כוס שמן לטיגון הקציצות
הוראות הכנה
המרכיבים למילוי – חצי קילו בשר צלעות טחון, בצל גדול, עלים מרבע חבילה פטרוזיליה, כפית פפריקה מתוקה בשמן, כף אבקת מרק עוף, 2 ביצים, 3 כפות קמח מצה או פירורי לחם, חצי כפית פלפל שחור טחון, חצי כפית מלח, שקית תחתיות ארטישוק קפואות, המרכיבים לרוטב – בצל גדול, 2 עגבניות גדולות מגורדות, מיץ מחצי לימון, כפית מלח, 2 כפיות סוכר, כפית וחצי פפריקה מתוקה, בשמן, כפית כורכום, 2 כפות שמן לרוטב, חצי כוס שמן לטיגון
הוראות הכנה
המרכיבים לאורז – 3 כוסות אורז יסמין, 4 וחצי כוסות מים רותחים, חצי כפית מלח, 2 כפות שמן.
המרכיבים לרוטב עם פול – 400 גרם עגבניות מרוסקות (מקופסת שימורים), 3 כפות פלפל צ'ומה (ניתן לרכוש מוכן במרכולים), 2 וחצי כוסות פול ירוק קפוא או טרי, שליש כוס מים רותחים, כף רסק עגבניות, רבע כפית קימל, 2 כפות שמן, כפית סוכר, ראש שום, כפית מלח,
הוראות הכנה
הערה: חשוב לא לבשל את הרוטב על להבה גבוה או בינונית רק על הלהבה הנמוכה ביותר בכיריים בכדי שהרוטב לא יישרף.
מרכיבים – 300 גרם פתיתי קוקוס + 40 גרם בערך לציפוי, 100 גרם שוקולד לבן, פחית חלב מרוכז ממותק (כ- 400 גרם), 100 גרם שוקולד מריר, כף שמן, שקית זילוף, 20 מנג'טים,
הוראות הכנה
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.