סלט כרוב וגמבה
18/07/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 12.6 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
קוצצים לרצועות דקות רבע כרוב (רצוי בעזרת מנדולינה),
מכניסים את רצועות הכרוב לקערה, שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים..
קוצצים לפרוסות דקות את הגמבה (רצוי בעזרת מנדולינה) ומוסיפים לקערה.
קוצצים דק את עלי השמיר ומוסיפים לקערה.
מוסיפים 2 כפות שמן, מיץ מחצי לימון, חצי כפית מלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.