26/05/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 10.7 א' צפיות
- 12 מרכיבים
- 120 דקות
- 6 מנות
- קל
שוטפים היטב את חלקי העוף ומכניסים לקערה גדולה.
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לטבעות בעובי 1 ס"מ ומוסיפים לקערה.
פורסים את הגמבה לטבעות ומוסיפים לקערה.
פורסים את הבצל לטבעות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה 10 שיני שום שלמות, כף אבקת מרק עוף, כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה בשמן, חצי כוס מים ו – 2 כפות שמן.
מערבבים את כל הרכיבים יחד עד שרואים שהתבלינים מכסים את חלקי העוף והירקות.
מסדרים בתבנית את חלקי העוף והירקות ויוצקים מעל את כל הנוזלים שנותרו בקערה.
מכסים את התבנית בניר כסף.
מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות לשעה וחצי.
מסירים את נייר הכסף ואופים חצי שעה נוספת / עד שהעופות והירקות מזהיבים ותפוחי האדמה רכים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.