04/11/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 13.3 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 90 דקות
- 4 מנות
- קל
- 2 תגובות
פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות ומניחים בצד.
מקלפים 5 גזרים, חוצים אותם לאורכם, פורסים לחצאי טבעות ומניחים בצד.
בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות.
כשהשמן חם ומתחיל לעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל לשמן ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים את חלקי העוף לסיר כשעורם כפי מטה לטיגון של 3 דקות על מנת שהעור יזהיב. לאחר 5 דקות הופכים ומטגנים כ- 3 דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מוסיפים כף אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח, רבע כפית חצי כפית כורכום ומערבבים.
מוסיפים את הגזרים וסוגרים מכסה.
מכבים להבה לאחר שעה וחצי.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.