06/12/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 12.4 א' צפיות
- 13 מרכיבים
- 40 דקות
- 10 מנות
- קל
- 2 תגובות
קולים כפית טימין וכפית אורגנו במחבת יבשה ומעבירים לקערה.
קוצצים דק עלים מחצי חבילה פטרוזיליה, 5 בצלים ירוקים, 10 עלי נענע ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה, מוסיפים קילו בשר טחון (שוק או כתף), חצי קילו צלעות עגל טחון, כף מלח, כף פלפל שחור גרוס טרי, כפית צ'ילי גרוס / טחון, 6 שיני שום, חצי כף סודה לשתיה, כוס סודה (נוזל) ומערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
מכניסים את התערובת למקרר למהלך הלילה.
למחרת יוצרים קבבים ומטגנים במחבת ברזל כבדה, או בצליה בתנור או במנגל. (אבי צולה ומעשן את הקבבים במעשנת)
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.