09/08/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 5.9 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
שוטפים היטב את עלי החסה, קוצצים לרצועות בינוניות ומעבירים לקערה.
פורסים לטבעות 4 בצלים ירוקים ומוסיפים לקערה.
מחלקים את המלפפונים ל- 3 רצועות לאורך, קוצצים לחצאי טבעות ומוסיפים לקערה.
קוצצים גס חופן אגוזי מלך ומוסיפים לקערה.
בסמוך להגשה מתבלים ב – 2 כפות שמן, מיץ מחצי לימון וחצי כפית מלח. טועמים ומתקנים תיבול.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.