סלט בטטה ותפוחי אדמה
26/04/2016 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 10.4 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- 25 דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
סלט בטטה ותפוחי אדמה
בסיר רחב על להבה בינונית מבשלים 3 תפוחי אדמה ו – 3 בטטות עד לריכוך, מכבים להבה, מוציאים מהסיר למשטח עבודה וממתינים שיגיעו לטמפרטורת החדר.. (כ – 25 דקות)
מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, חותכים לקוביות לא גדולות ומעבירים לקערה. קוצצים לקוביות 3 מלפפונים חמוצים ומוסיפים לקערה. פורסים לטבעות 3 בצלים ירוקים ומוסיפים לקערה. מוסיפים כף גדושה מיונז 3/4 כפית מלח ומערבבים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.