14/08/2014 נכתב ע"י: 'שפרה נחום'
- 19.6 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- 90 דקות
- 5 מנות
- בינוני
מקלפים את תפוחי האדמה וחורצים בהם חריצים עמוקים וצפופים לרוחב. (לא חותכים את תפוחי האדמה עד הסוף)
יוצקים לקערית חצי כוס מים, 3 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות רוטב ברבקיו ומערבבים.
מכניסים את העוף ותפוחי האדמה לתבנית, שופכים מעל את הרוטב ואוטמים היטב עם נייר כסף. (מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית כשהחריצים פונים כלפי מעלה)
אופים שעה ורבע בחום של 200 מעלות.
אחרי שעה ורבע מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 20 דקות / עד שהחלק העליון של תפוחי האדמה והעוף מקבלים גוון זהוב.
אם אוהבים את תפוחי האדמה יותר קריספיים, מוציאים את חלקי העוף לצלחת הגשה ומשאירים את תפוחי האדמה בתנור כ – 10 או 15 דקות נוספות.
לאחר 10 / 15 דקות מוסיפים את תפוחי האדמה לצלחת ההגשה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.